Just nu bygger ditt Europa faktiska murar, på Köpenhamns flygplats sätts det upp stängsel mellan spåren. Detta beror enbart på den politik som din regering för. Detta är så långt ifrån dina ord på medborgarplatsen eller intentionen i din regeringsförklaring. Skäms du inte?

Att anamma Sverigedemokraternas världsbild, att så desperat vända kappan efter vinden och i detta fall den bruna isande vinden som kan följas ända tillbaka till 30-talet är helt ofattbart, vad har hänt? Kom inte och prata om systemkollaps. Är det något som tillnärmelsevis är en systemkollaps så är det konsekvenserna av din regerings politik.

Efter den 4 januari ställer SJ in all sin trafik över Öresundsbron. Detta är ett hårt slag mot alla pendlare i regionen. För att inte tala om att det hotar asylrätten, människor behöver komma till migrationsverket för att kunna söka asyl. Tyvärr finns det bara två partier i Sveriges riksdag som står upp för asylrätten, det är Vänsterpartiet och Centerpartiet. Jag och John Kåberg (C) skriver om vår gemensamma syn på detta i dagens samhälle.

Hur tror du att andra länder ska ta ett lika stort ansvar som Sverige gjort genom att vi slutar föregå med gott exempel, det är ofattbart och helt ologiskt. Nu nalkas julledigheten en tid där familjer samlas, men er politik gör det svårare för familjer att återförenas. Detta är så långt ifrån de Svenska värderingar om öppenhet och solidaritet som vi byggt hela vår välfärd på.

Hoppas du skäms över din politik och kommer tillbaka efter julledigheten med nya perspektiv och börjar föra socialistisk politik istället. Tack för ordet.

Kategorier: Politik

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *